Home
PortfolioPortfolio.html
Binnenkort komt hier 
de nieuwe website van
Beijlen Grafische Communicatie

Hierbij alvast iets meer informatie over het bedrijf


Waarvoor kan ik bij Beijlen Grafische Communicatie terecht?
Grafische vormgeving van huisstijlen en logo’s, folders, brochures, affiches, websites, banners, autobelettering, boeken en tijdschriften. Daarnaast advisering, projectmanagement, teksten, fotografie, promotextiel, giveaways etc.

Hoe werkt Beijlen Grafische Communicatie?
BGC streeft naar optimale communicatie die herkenbaar en doeltreffend is. Met boeiende typografie in combinatie met krachtige vorm-geving wordt het karakter van een organisatie zichtbaar gemaakt. BGC kent korte communi-catielijnen. De opdrachtgevers onderhouden direct contact met de creatief. Hierdoor blijft het gehele traject overzichtelijk en beheersbaar. Indien noodzakelijk wordt met externe deskun-digen zoals tekstschrijvers, fotografen, illustra-toren, webdevelopers e.d. samengewerkt. 

Wie zijn die opdrachtgevers?
Ook mede dankzij het internet zijn de communi-catielijnen kort en dynamisch. De opdrachtge-vers zijn daardoor wijdverspreid. Van Alkmaar tot Raalte en van Die (Fr) tot Uithuizen. 
Tachtig procent van de opdrachten is business to business gerelateerd. De resterende twintig procent is non-profitt en cultuur.

Wie is de man achter
Beijlen Grafische Communicatie?
Mijn HBO-opleiding heb ik genoten aan Minerva, Academie voor beeldende kunsten in Groningen. In 1987 ben ik freelance gestart als grafisch vormgever/illustrator. Daarnaast heb ik een aantal jaren parttime bij diverse reclame-bedrijven gewerkt. Sinds 1990 werk ik met Apple-computers. Hierdoor is de focus van illustreren in de afgelopen achtien jaar volledig verlegd naar het bewerken van beeld in Photoshop en Illustrator. Als ondernemer heb ik mij ontwik-keld tot een veelzijdige en creatieve partner voor mijn opdrachtgevers. Vormgeving is nog steeds mijn ‘coreproduct’ maar teksten, fotogra-fie, websites, drukwerk etc. zijn belangrijke onderdelen binnen het pakket. Als vormgever ben ik lid van de BNO en hanteer de BNO-leverings-voorwaarden. 

Contactgegevens: 
Beijlen Grafische Communicatie
Branten 19
9472 SB  Zuidlaren
Postbus 202
9470 AE  Zuidlaren
Tel. 050 4091796
Fax 050 4095928
Mobiel 06 20977776
Email mail@beijlen grafischecommunicatie.nl


Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Paul Beijlen BNO, 
06 20977776

mailto:mail@beijlengrafischecommunicatie.nl?subject=onderwerp%20e-mailshapeimage_9_link_0